СКЛАДОВА ПРОГРАМА ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Софтуерни решения за бизнеса в областта на строителството

СКЛАДОВА ПРОГРАМА ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Строителният бранш, в това число и бизнесът със строителни материали в България, от десетилетия се радва на разцвет. Добрата складова програма е неразделна част от управлението на процесите за все повече от опериращите в този комплексен бизнес. 

Той бе забавен донякъде от ковид пандемията, но не и прекъснат. Водещи и взаимосвързани фактори за тази тенденция са трайната миграция на трудоспособно население към големите градове и разкриването на офиси на мащабни международни компании у нас, изискващи изграждане на все повече жилищни и офис площи. До тях се нареждат и сградите за рекреационни цели, строящи се в курортите. Все по-дългото време прекарано вкъщи по време на пандемията, прави строителните материали търсена стока и от частните домакинства при освежаването на дома. 

На този фон бизнесът със строителни материали също бележи  добра доходност, но снабдяването е съобразено със спецификите на строителния бизнес като цяло. Динамичните промени във времето по цялата верига оферта-бюджетиране – изпълнение са едно от основанията търговците да не съхраняват стока на склад. Практиката е  да правят поръчки по каталог по желание на клиента след проверка на най-добрите цени. На този принцип за една клиентска поръчка се правят поръчки към различни доставчици, които пристигат по различно време. Предизвикателство пред търговците на строителни материали е да оптимизират усилията по поръчване и уведомяване на клиента.

Това може да се случи с помощта на подходящата складова програма, която може да автоматизира  изпращането на заявки за доставки, изпращането на уведомяване на клиентите, както и проследяване на взетата стока.

Нашият специализиран бизнес софтуер може да реши още много казуси, осигурявайки гъвкави инструменти и методи за управление, позволяващи по-ефективно планиране на финансовите резултати,  разпределение на ресурси и служители, организация на време и оборудване.

 

Дейта Плюс 360 ЕРП притежава всички тези функционалности, и много повече.

Дейта Плюс Мобилен Склад Ви дава възможност да управлявате, контролирате и развивате всеки аспект от логистиката в склада.

Дейта Плюс Мобилен Търговец Ви позволява да планирате, подреждате, следите и отчитате всеки детайл от търговската дейност на Вашите представители.

____________________________

Потърсете ни на тел. 0884 501 578 или ни пишете на  office@dataplus-bg.com.

Последвайте ни в социалните мрежи: Facebook, Linkedin

Още по темата

ЕРП СИСТЕМА ЗА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ

Медицинските изделия по дефиниция са  технологични продукти, прилагани за лечение, диагностика или хирургични операции. Диапазонът им е изключително широк – от термометри и пластири до високотехнологични импланти и протези, скенери, ендоскопи и друга апаратура заедно с прилежащия й софтуер. Световната…

Прочети повече

СОФТУЕР ЗА ТЪРГОВИЯ НА ЦИГАРИ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ

Когато избираме софтуер за търговия на цигари е важно да сме запознати с основните фактори, които влияят на търговията с тютюневи изделия, а именно, политиките по акцизно облагане, държавното субсидиране и противодействието на незаконната търговия. Пазарът е регулиран, като приходите…

Прочети повече

ЕРП СИСТЕМА ЗА БИТОВА ХИМИЯ И ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ

Компаниите на пазара на хигиенни и битови препарати отчитат двуцифрени и трицифрени ръстове на повечето си продукти.  Над една трета от потребителите чистят дома си всеки ден, а бизнес и административните площи – на няколко часа. Очаква се потреблението да…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: