СОФТУЕР ЗА ТЪРГОВИЯ С БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

Оптимизация на редица бизнес процеси със специализиран софтуер

СОФТУЕР ЗА ТЪРГОВИЯ С БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

Производството и търговията с безалкохолни напитки е един от най-динамичните и бързо развиващи се отрасли на хранително-вкусовата промишленост, ползващи функционалностите на професионалния бизнес софтуер.  

По данни на UNESDA около 40% от продуктите в бранша са разработени през последните пет години. Основните продукти на индустрията са бутилираната вода, газираните, негазираните, разтворимите, енергийните, спортните напитки и плодовите сокове. Те са изключително разнообразни по вкус, размер и вид на опаковката, за да могат да осигурят удобство, правилно съхранение и безопасност във всички случаи на консумация.

Напитките с намалено енергийно съдържание и тези без калории заемат три четвърти от безалкохолната индустрия. Пазарът в България се отваря все повече и за нови продукти, базирани на естествени съставки, коктейлни миксове и бази.  Търговията се осъществява директно от производителите или чрез прекупвачи.

Основна роля на пазара имат големите хранителни вериги, които имат специфични изисквания към документооборота, които следва да се предвидят при интеграция на ERP система за бизнеса.

Пазарът на безалкохолни напитки се обуславя от бързопроменящи се и краткотрайни тенденции.Търговците трябва да могат да реагират бързо на промените и да произвеждат и пласират оптимални количества. Внедряването на подходящ софтуер помага за адекватното управление на складовите процеси, синхронизирането на баркод номенклатури или проследяване на амбалаж, чрез което се намалява работата на операторите. Така например, когато пристигне поръчка за 12 бутилки, програмата при изписване на стоката от склада автоматично ще изпише нужния амбалаж, а именно – една пластмасова каса за 12 бутилки. Нещо повече – тя ще Ви помогне да упражнявате контрол върху оставените на консигнация и всякакви форми на отговорно пазене артикули – палети, каси, бутилки и др.

Програмите, разработени специално, за да подпомогнат комплексните бизнес процеси, прецизират осезаемо финансовото планиране,

оптимизират дейностите на всички нива, минимизирайки човешките грешки, улесняват алокацията на търговските представители и дистрибуцията. И най-важното в резултат –  подобряват цялостното позициониране на фирмата в тази така конкурента среда. 

Дейта Плюс 360 ЕРП притежава всички тези функционалности, и много повече.

Дейта Плюс Мобилен Склад Ви дава възможност да управлявате, контролирате и развивате всеки аспект от логистиката в склада.

Дейта Плюс Мобилен Търговец Ви позволява да планирате, подреждате, следите и отчитате всеки детайл от търговската дейност на Вашите представители.

____________________________

Потърсете ни на тел. 0884 501 578 или ни пишете на  office@dataplus-bg.com.

Последвайте ни в социалните мрежи: Facebook, Linkedin

Още по темата

ЕРП СИСТЕМА ЗА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ

Медицинските изделия по дефиниция са  технологични продукти, прилагани за лечение, диагностика или хирургични операции. Диапазонът им е изключително широк – от термометри и пластири до високотехнологични импланти и протези, скенери, ендоскопи и друга апаратура заедно с прилежащия й софтуер. Световната…

Прочети повече

СОФТУЕР ЗА ТЪРГОВИЯ НА ЦИГАРИ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ

Когато избираме софтуер за търговия на цигари е важно да сме запознати с основните фактори, които влияят на търговията с тютюневи изделия, а именно, политиките по акцизно облагане, държавното субсидиране и противодействието на незаконната търговия. Пазарът е регулиран, като приходите…

Прочети повече

ЕРП СИСТЕМА ЗА БИТОВА ХИМИЯ И ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ

Компаниите на пазара на хигиенни и битови препарати отчитат двуцифрени и трицифрени ръстове на повечето си продукти.  Над една трета от потребителите чистят дома си всеки ден, а бизнес и административните площи – на няколко часа. Очаква се потреблението да…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: