СОФТУЕР ЗА ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С КОЗМЕТИКА

Софтуерни решения за козметичните брандове и дистрибутори

СОФТУЕР ЗА ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С КОЗМЕТИКА

Нуждата от съвременен бизнес софтуер е все по-осезаема в пазара на козметика, преминаващ през динамична трансформация. 

От една страна са традиционните специфики на бранша – козметиката е сред продуктите с най-кратък живот на пазара, изискват се постоянни иновации, непрекъснато се повишават законодателните норми за безопасност и екологичните изисквания. Пазарът е пренаситен с идентични продукти, a потреблението е на приливи и и отливи.

Ковид кризата допълнително усложни работата на козметичната индустрия. Търговията постепенно преминава онлайн. По данни на НСИ за 2020 г. 20.8% от онлайн търговията е била на козметика, което поставя индустрията на трето място по най-поръчвани онлайн стоки. На пазара успешно се налагат фирмите, инвестирали в добре таргетирани интернет кампании и канали за дистрибуция. Кризата доведе и до поскъпване и забавяне на доставките на суровините. Това вече е осезаемо за производителите, които разчитат на  доставчици от Китай и Италия. Производителите все по-трудно поддържат наличности, не могат да блокират големи суми в продукти, което води до фалит на малките фирми и до поставянето на ограничаващи търговски условия – разсрочване на плащания, консигнация и пр. 

Внедряването на специализиран софтуер  е едно от ключовите решения за оптимизиране на бизнеса в козметичния сектор в този предизвикателен за бранша период.

От  калкулиране на ДДС ставки, еко такси и себестойност на единица продукт при внос/износ и прогнозиране на финансови резултати, през прецизно изчисляване разпределението на суровината при производство до улесняване спазването на стандартите за безопасност. Незаменими функционалности при складовия софтуер са опциите за следене на наличности на един артикул в различни разфасовки, управление на доставките и плащанията, изчисляване на транспортните разходи и много други. 

Дейта Плюс 360 ЕРП притежава всички тези функционалности, и много повече.

Дейта Плюс Мобилен Склад Ви дава възможност да управлявате, контролирате и развивате всеки аспект от логистиката в склада.

Дейта Плюс Мобилен Търговец Ви позволява да планирате, подреждате, следите и отчитате всеки детайл от търговската дейност на Вашите представители.

____________________________

Потърсете ни на тел. 0884 501 578 или ни пишете на  office@dataplus-bg.com.

Последвайте ни в социалните мрежи: Facebook, Linkedin

Още по темата

ЕРП СИСТЕМА ЗА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ

Медицинските изделия по дефиниция са  технологични продукти, прилагани за лечение, диагностика или хирургични операции. Диапазонът им е изключително широк – от термометри и пластири до високотехнологични импланти и протези, скенери, ендоскопи и друга апаратура заедно с прилежащия й софтуер. Световната…

Прочети повече

СОФТУЕР ЗА ТЪРГОВИЯ НА ЦИГАРИ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ

Когато избираме софтуер за търговия на цигари е важно да сме запознати с основните фактори, които влияят на търговията с тютюневи изделия, а именно, политиките по акцизно облагане, държавното субсидиране и противодействието на незаконната търговия. Пазарът е регулиран, като приходите…

Прочети повече

ЕРП СИСТЕМА ЗА БИТОВА ХИМИЯ И ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ

Компаниите на пазара на хигиенни и битови препарати отчитат двуцифрени и трицифрени ръстове на повечето си продукти.  Над една трета от потребителите чистят дома си всеки ден, а бизнес и административните площи – на няколко часа. Очаква се потреблението да…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: