Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за септември месец

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за септември месец

Нови функционалности септември за по-оптимална работа.

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности септември са:

  1. Добавен е нов начин на търсене на контрагенти и артикули. Ако в кодовете Ви имат много нули отпред, вече няма нужда да ги изписвате. Например, ако кодът Ви е 00000456, можете да напишете само 456 и ENTER. Системата ще го намери.

В момента работим по интеграция между Дейта плюс 360 ERP и системите на Еконт и Спиди с цел създававане на автоматични товарителници към съответния куриер.

Не забравяйте, че Дейта плюс 360 ERP може да бъде финансиран безвъзмездно по програма “ BG-RRP-3.005 – Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“. Вижте повече за самата процедура и за процеса на кандидатстване в статиите, които подготвихме за Вас.

В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:

  1. Търговските агенти имат възможност да издават на място фактури (и съответно боновете към тях) по създадените в склада стокови разписки. В устройството могат да се заредят всички стокови разписки, които участват в товарителницата на съответния шофьор. На място Вашият търговски агент избира стоковата и я обръща във фактура.
  2. Търговските агенти могат да потвърдят и съответно заприходят в устройството стоките получени от склада. В склада създават експедиция-трансфер, а в устройството Вашият търговски агент я трансформира в трансфер-получена стока. Това служи за потвърждение, че наистина от склада са „изпратили“ точно тази стока към бусовете.

Нови функционалности септември в Дейта плюс 360 Мобилен Склад

  1. Добавена е нова настройка, която да направи задължително добавянето на стока единствено и само чрез сканиране на баркод.

А видяхте ли вече останалите функционалности на Дейта плюс 360 Мобилен склад? Ако не, вижте демонстрационното видео тук.

Не пропускайте да се информирате как може да получите субсидия, и то без самоучастие, за закупуването на мобилното приложение за управление в склада на Дейта плюс.

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на системата.

Още по темата

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за октомври месец

Нови функционалности октомври за по-оптимална работа. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности октомври са: В Дейта плюс 360 S може да запишете продажба с отрицателен знак. Добавена  настройка, според която, ако е забранена редакцията на работна…

Прочети повече

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за август месец

Нови функционалности август за по-оптимална работа. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности август са: За използващите сложна ценова политика добавихме функционалност, която оптимизира и ускорява работата многократно.  Ако непрекъснато добавяте и изтривате, правите промоционална валидност за…

Прочети повече

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за юли месец

Нови функционалности юли за по-оптимална работа. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности юли са: В оперативна справка „Складови наличности“ колоните „К-во Продадени“, „Оборот“, „К-во Получени“, и „Ст-ст Получени“ ще са видими само ако я използвате в…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: