Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за март месец

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за март месец

С новите функционалности за месец март в продуктите ни оптимизирате още по-добре процесите си.

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro:

1) Оптимизирана е работата на приложенията от гледна точка на използването на паметта на ностолните компютри и сървъра, с което се увеличи надеждността и скоростта.

2) Добавен е автоматичен износ на пари от фискални устройства!

При работа с плащане „В брой при разнос“ след всеки издаден бон, програмата автоматично ще извежда пари от фискалното устройство.

3) Добавена е работа с частично плащане в документ на едро.

В документа на едро може да се извиа екран за сумите за плащане, в който да се избере каква част от сумата на документа се плаща и с какво – в брой или с карта.

4) Добавена е работа с авансови фактури

Изградена е схема, чрез която на основата на стоковата може да се направят произволен брой фактури за авансово плащане, а когато складовият документ е напълно изплатен, да се издаде фактура за окончателното плащане. Използва, когато се продава стока на изплащане.

5) В справка Изпълнение на заявки е добаване възможност за визуализиране на номера на документа под формата на QR код. Използва се в комбинация с Мобилен склад.

Нови функционалности в Дейта плюс 360 Мобилен търговец:

1) Разработена е схема, при която на мобилното устройство се качват експедиционните бележки, така че стоковите разписки, фактурите и боновете да бъдат разпечатани директно на място при клиенти. В този случай е добавен филтър за търсене на документи по име на контрагент.

2) Добавено е ограничение за максимален търговски процент, който търговец може сам да даде на клиента.

А в Дейта плюс 360 Мобилен склад добавихме:

Разработена е схема, която позволява изпълнението на заявките да не налага разпечатване на документите.

На екран в склада може да се визуализира номерът на документа под формата на QR код, който се сканира от мобилния терминал, за да се достъпи документът в Дейта плюс 360 Мобилен склад и да се започне неговото изпълнение.

Вижте тук всички нови фукнционалности, които сме добавили в новите версии на продуктите си през последните месеци.

Още по темата

Нови функционалности в софтуерно решение за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юли

Вижте какво добавихме през юли месец в нашето софтуерно решение за склада – Дейта плюс 360 ERP: В Дейта плюс 360 ERP,  софтуерно решение за склада: Добавена е нова настройка, „Задължителен Срок на годност при Работа с Партиди“, чрез която…

Прочети повече

Нови функционалности в програма за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юни

Новите функционалности правят нашата програма за склада още по-добра. Вижте какво добавихме през юни месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP,  програма за склада: Добавена е…

Прочети повече

Нови функционалности за още по- добра складова програма- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през май

Новите функционалности правят нашата добра складова програма още по-добра. Вижте какво добавихме през април месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP, добра складова програма на Дейта…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: