Нови функционалности в търговски софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през март

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в търговски софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през март

Новите функционалности в нашия търговски софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през март месец оптимизират процесите Ви.

В Дейта плюс 360 ERP, основният търговски софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс:
  1. В междинния екран, който се появява след избор на трансформация, са добавени две колони : „Нал. кол-во Рев.“ и „Ост. Рев. след тр.“ . Това Ви позволява да виждате на едно място общото налично количество за ревизия, както и оставащото след трансформиране от съответните стоки, а не само наличното количество свободно за продажба, както беше досега.
  2. При работа с Товарителници и Отчетени документи: премахнато е ограничението за Тип документ. Това Ви позволява да включвате различни типове документи в Товарителница и съответно в Отчетени документи.
В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:
  1. Вече може да търсите Промо пакети по име. Въпрос на настройка е дали да се търси по начало на име или по символи, които се съдържат някъде в името.
  2. Вече може да се работи на ориентация на екрана Landscape.
  3. От екран Стари продажби може да се печат Кредитни известия.
В Дейта плюс 360 Мобилен склад (складов софтуер за мобилни терминали):

Вече може да се работи на ориентация на екрана Landscape.

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на този софтуер за управление на бизнеса си, който сте закупили от нас.

 

Още по темата

Нови функционалности в софтуерно решение за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юли

Вижте какво добавихме през юли месец в нашето софтуерно решение за склада – Дейта плюс 360 ERP: В Дейта плюс 360 ERP,  софтуерно решение за склада: Добавена е нова настройка, „Задължителен Срок на годност при Работа с Партиди“, чрез която…

Прочети повече

Нови функционалности в програма за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юни

Новите функционалности правят нашата програма за склада още по-добра. Вижте какво добавихме през юни месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP,  програма за склада: Добавена е…

Прочети повече

Нови функционалности за още по- добра складова програма- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през май

Новите функционалности правят нашата добра складова програма още по-добра. Вижте какво добавихме през април месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP, добра складова програма на Дейта…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: