Нови функционалности в складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през февруари

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през февруари

Новите функционалности в нашия складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през февруари месец оптимизират процесите Ви.

В Дейта плюс 360 ERP, основният складов софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс:

1. Добавена е нова възможност за филтриране и зареждане на списъка с Контрагенти към Мобилен Търговец – на база на заредените на агента/шофьора документи в товарителница.

2. Добавена е нова функционалност за работа с Picking list, както в нашия складов софтуер, така и в WMS модула ни. Очаквайте скоро подробности.

В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:
 1. Добавена е настройка, която контролира дали поле „Срок в дни за плащане“ при работа с отложено плащане да е редактируемо.
В Дейта плюс 360 Мобилен склад (складов софтуер за мобилни терминали):
 1. Направена е оптимизация, която ускорява многократно обмена на данни между нашия складов софтуер и WMS системата.
 2. Добавена е възможността за залагане на контрол при Изпълнение на документи чрез складово устройство, при която ще е забранено добавянето на артикул, който не фигурира в заявката, но ще е позволено надвишаването на количеството на заявения артикул.
 3. Добавена е настройка какво да се записва в поле Количество при сканиране на баркод с устройството:
 • може автоматично да се запише количеството от заявката на клиента, която се изпълнява и директно да се запази.
 • може автоматично да се запише количеството от заявката на клиента, която се изпълнява, но да се изчака потвърждение от складовия работник на реда.
 • може да се запише количество 0 и да трябва да ръчно да се въведе събраното количество от складовия работник.
 • може да се запише количество 1 и да трябва да ръчно да се въведе събраното количество от складовия работник.

4. Разработена е схема за проверка на целостта на Промо пакетите при изпълнение на заявки. Нашият складов софтуер може да бъде настроен какво да направи в случай, че даден артикул от съответния промоционален пакет не може да бъде изпълнен. При липса на един от артикулите:

 •  Всички артикули от промо пакета да отпаднат автоматично.
 • Останалите артикули от промо пакета да останат в заявката. Но са с нормалната си цена (т.е. отпада преференцията, която промо пакетът е давал).
 • Останалите артикули от промо пакета да останат в заявката. И то с преференциалната цена (т.е. остава преференцията, която промо пакетът дава);

Този контрол може да бъде дефиниран за всички промо пакети, които фирмата предлага или само за конкретен.

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на този софтуер за управление на бизнеса си, който сте закупили от нас.

 

Още по темата

Нови функционалности в софтуер за управление на бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през януари

Новите функционалности в нашия софтуер за управление на бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през януари месец улесняват процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният софтуер за управление на бизнеса на Дейта…

Прочети повече

Нови функционалности в софтуерни продукти за управление на бизнеса Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад

Новите функционалности в нашите софтуерни продукти за управление на бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през декември месец оптимизират още повече процесите Ви. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP, един от…

Прочети повече

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за ноември месец

Нови функционалности ноември за по-оптимална работа. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности ноември са: 1. При актуализация на Складовите наличности с документи Трансфер или Протокол за Компенсация / Трансформация полето за Доставчик ще се наследява. 2. …

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: