Нови функционалности в софтуер за бизнеса- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през април

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в софтуер за бизнеса- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през април

Новите функционалности в нашия софтуер за бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през април месец оптимизират процесите Ви.

В Дейта плюс 360 ERP, основният софтуер за бизнеса на Дейта плюс:
 1. Добавени са нови стойности в поле „Формула“ в номенклатура на Промоционални пакети. Чрез тях може да се определи дали към артикулите в пакета, да се начисляват и Промоционалните такива. Т.е. да се начисляват и Промоционалните ценови листи, които до момента твърдо се изключваха при добавянето на артикули през Промоционален пакет.
 2. В екрана на Авансово-платените документи е добавено поле  „Каса“, от което може да се избира касова сметка. Поведението на полето зависи от настройка.
 3. В резултата на оперативна справка Списък документи (по редове) са добавени колони за Сума ДДС на реда и за Сума без ДДС на реда.
 4. Във функционалността PickingList-Нотификации е добавена процедура за проверка на пропуснати нотификации за документи. При натискане на бутон „Провери“ ще се проверява дали за всички документи е изпратена Нотификация. За тези, за които не е, ще се създаде автоматично Нотификация.
 5. Добавена е възможност за контрол при ръчно добавяне на артикул или редакция на количеството на даден артикул в документ, който е получен чрез трансформация. Може да се забрани ръчното добавяне на артикул в резултатния документ, ако той не е присъствал в първичния (изходящия) документ. Чрез настройката може да се забрани и редакцията в колона „Количество“ в резултатния документ при надвишаване на оставащото нетрансформирано количество.
 6. Добавен е механизъм за автоматично обновяване на Работната дата на приложението при смяна на системната дата на компютъра. При смяна на датата на 1-во число от месеца, се прави автоматично презареждане на данните контекстно зависими от Работния период. Автоматичното обновяване на Работната дата се прави само, ако първоначално избраната работна дата съвпада със системната дата.
 7. Разширен е механизмyt за броене на раздадени промоции като са добавени нови типове документи. Документите, които актуализират броя на раздадените промоции са: Фактура, Дебитно известие продажба, Кредитно известие продажба, Необлагаема сделка продажба, Стокова разписка продажба, Рекламация продажба.
 8. Заложено е да се актуализират Складовите наличности при смяна на Контрагента в документ. Типът на документа трябва да е някой от следните – „Отблокиране на резервирани количества“, „Резервиране на количества“, „Експедиционна бележка – продажби“, „Продажби на едро“ (Непотвърдена) или „Рекламация Продажба“ (Непотвърдена).
 9. Добавено е зареждане на изпълнение на таргети за контрагенти. Записите се филтрират според заредените контрагенти за търговския агент.
В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:
 1. Направени са подобрения във функционалността Трансформиране на старо запитване в стокова разписка.
 • Добавен е въпрос за печат при запис на такъв вид документ.
 • Начинът за плащане в запитването се наследява в стоковата разписка.
 1. Добавена е настройка, според която артикулите в екран „Номенклатура артикули“ могат да бъдат наредени по Код възходящо.
 2. Направена е оптимизация на приложението за работещите на устройства с Андроид 11.
 3. Добавена е настройка, която оказва дали при сканиране на артикул в Нов документ да се проверява за налично количество.
 4. Добавена е възможност да се виждат задълженията на клиентите и от Начални салда вземания.
 5. Добавена е възможност цената на артикулите да се показва и с ДДС на следните екрани:
 • промопакети->артикули в пакет
 • екран номенклатура артикули
 • екран търсене на артикул по код.

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на този софтуер за управление на бизнеса си, който сте закупили от нас.

 

Още по темата

Нови функционалности в софтуерно решение за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юли

Вижте какво добавихме през юли месец в нашето софтуерно решение за склада – Дейта плюс 360 ERP: В Дейта плюс 360 ERP,  софтуерно решение за склада: Добавена е нова настройка, „Задължителен Срок на годност при Работа с Партиди“, чрез която…

Прочети повече

Нови функционалности в програма за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юни

Новите функционалности правят нашата програма за склада още по-добра. Вижте какво добавихме през юни месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP,  програма за склада: Добавена е…

Прочети повече

Нови функционалности за още по- добра складова програма- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през май

Новите функционалности правят нашата добра складова програма още по-добра. Вижте какво добавихме през април месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP, добра складова програма на Дейта…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: