Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за ноември месец

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за ноември месец

Нови функционалности ноември за по-оптимална работа.

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности ноември са:

1. При актуализация на Складовите наличности с документи Трансфер или Протокол за Компенсация / Трансформация полето за Доставчик ще се наследява.

2. В оперативна справка Списък доставки (Ctrl+F8): колона „Прод. кол.“ вече се казва „Изписани“;

3. В оперативна справка Списък доставки (Ctrl+F8) ,ако за даден ред от справката  не е открит ред в Наличностите по партиди, за колона „Остатък“ ще се подсигурява със стойност нула;

4. В оперативна справка Списък доставки (Ctrl+F8) освен Доставки стокови разписки, в справката ще се показват и документи Начални салда по обекти.

5. Добавена и внедрена е нова настройка, „Задължителна партида“

6. Добавена е нова колона, „%ТН“, която ще се вижда само при Доставки и се намира след колона „Базова цена“, в новата колона ще се визуализира съотношението на разликата между Базовата цена от реда и Крайната цена с ДДС от реда спрямо Крайната цена с ДДС от реда.

7. При търсене в поле Код, ако изпишете цифри и натиснете ENTER, програмата първо ще потърси пълно съответствие с код от номенклатурата. Ако не намери ще си добави водещи нули според дефинираната дължина на кода. Ако и тогава не намери, ще търси цифрите в името на записите от номенклатурата.

8. При използване на клавишната комбинация Ctrl+F8 върху ред от Складов документ вече ще се отваря нова Оперативна справка Списък доставки стокови разписки, която е доста сходна с Оперативна справка Списък документи, но има специфични визуални колони.

9. Добавена е е възможност за отпечатване на Данните за куриери за включените в документ Товарителница.

10. Добавена е настройката, „Ревизия по обекти при работа с партиди“.

В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:

1. Добавена е възможност да се дефинират до 3 потребителски клавиша за управление на баркод четеца (за ляв, десен бутони на копруса и един по средата).

2. Добавена е възможност за лог на анулираните фискални бонове.

Нови функционалности октомври в Дейта плюс 360 Мобилен Склад
  1. Във всички документи е добавена възможност за коментар. В документите За изпълнение наличието на коментар ще се отбелязва с жълт триъгълник с удивителна.

Не пропускайте да се информирате как може да получите субсидия, и то без самоучастие, за закупуването на различни лицензи и допълнителни модули на Дейта плюс ООД.

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на системата.

Още по темата

Нови функционалности в софтуер за бизнеса- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през април

Новите функционалности в нашия софтуер за бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през април месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният софтуер за бизнеса на Дейта плюс: Добавени са нови…

Прочети повече

Нови функционалности в търговски софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през март

Новите функционалности в нашия търговски софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през март месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният търговски софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс: В…

Прочети повече

Нови функционалности в складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през февруари

Новите функционалности в нашия складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през февруари месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният складов софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс: 1.…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: