Нови функционалности в софтуер за управление на бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през януари

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в софтуер за управление на бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през януари

Новите функционалности в нашия софтуер за управление на бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през януари месец улесняват процесите Ви.

В Дейта плюс 360 ERP, основният софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс:
 1. Добавена е настройка, която управлява възможността за добавяне на промоционален пакет към документа при надвишаване на максимално допустимия брой промоции.
 2. Направени са промени по справка „Себестойност на Рецепти“. Вече тази справка дава възможност за изчисляване на себестойност на рецепти с включени полуфабрикати в тях по последна доставна цена.
 3. Добавени са нови видове документи : „Запитване за рекламация“, „Запитване за връщане на стока“, „Искане за експедиция“, „Искане за получаване на стока“, и „Искане за разход по Протокол разходени“.
 4. Ако сте избрали схема на работа, при която касовата наличност (във фискалния апарат) се поддържа нулева,
  но издавате сторниращи документи в брой (Рекламация продажба и Кредитно известие), които следва да фискализирате,
  според нова настройка системата вече може да направи автоматичен служебен внос на сумата, за да улесни работата Ви.
 5. Оптимизирана е процедурата по търсене на шаблони за печат на документи.
 6. Добавен е нов модел фискално устройство „Datecs DP-150MX“.
 7. Ако залагате максимален процент търговска отстъпка срещу артикулите, но искате за конкретен контрагент това правило да не важи, то вече може да го направите. В новите версии срещу всеки клиент в номенклатурата на Контрагентите, може да попълните колона: „Игнорира Макс. ТО срещу стоките“.
 8. Добавена е нова настройка, която определя попълването на Търговския агент в документа при импорт от Мобилен търговец.Според нея Търговският агент може да се вземе автоматично:

– от това, което е записано в импортирания документ (т.е. ше бъде търговецът, който е взел заявката).

– от титулярния Търговски Агент, който е заложен срещу контрагента  в номенклатура на Контрагентите;

– от търговския агент, който е заложен в настройките на потребителя на настолната система, който приема документите от Мобилен търговец.

В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:
 1. Добавена е възможност в мобилното от няколко експедиционни бележки да бъде направена една обща продажба
 2. Добавен е бутон за множествен избор на експедиционни бележки

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на този софтуер за управление на бизнеса си, който сте закупили от нас.

 

Още по темата

Нови функционалности в складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през февруари

Новите функционалности в нашия складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през февруари месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният складов софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс: 1.…

Прочети повече

Нови функционалности в софтуерни продукти за управление на бизнеса Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад

Новите функционалности в нашите софтуерни продукти за управление на бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през декември месец оптимизират още повече процесите Ви. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP, един от…

Прочети повече

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за ноември месец

Нови функционалности ноември за по-оптимална работа. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности ноември са: 1. При актуализация на Складовите наличности с документи Трансфер или Протокол за Компенсация / Трансформация полето за Доставчик ще се наследява. 2. …

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: