Нови функционалности в софтуерни продукти за управление на бизнеса Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в софтуерни продукти за управление на бизнеса Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад

Новите функционалности в нашите софтуерни продукти за управление на бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през декември месец оптимизират още повече процесите Ви.

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP, един от софтуерните продукти за управление на бизнеса на Дейта плюс:
 1. Добавени са нови настройки, според които може да се определи начина, по който да се извършва автоматичното попълване на поле „Търговски агент“ в складовите документи – съответно при ръчно въвеждане на документ в настолната система или при импорт на документи от мобилните устройства. 
 2. Извършени са подобрения по функционалността „Следене на количества За експедиция и За получаване по контрагенти“. 
 3. Внедрена е възможността за дефиниране на Администраторски и Потребителски визуални настройки за Оперативните справки. 
 4. Добавени са нови експорти към външни системи. 
 5. Добавена е нова настройка, чрез която функцията за Контрол на количествата на артикулите в документите – спрямо „най-малко кратно“, ще може да се включва/изключва на ниво тип документ. Същата функция е направена да работи и при трансформиране на документи – в екрана за избор на количества за трансформиране. 
 6. Извършени са подобрения по функционалността „Нотификации за документи“. 
В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:
 1. Направени са подобрения във функционалностите, свързани с фискализация на документи в брой и издаване на касови бонове по стари документи – при връзка на мобилното устройство с фискален принтер. 
Нови функционалности  в Дейта плюс 360 Мобилен Склад:
 1. Добавена е възможността за залагане на контрол при Изпълнение на документи чрез складово устройство: 
 • дали да може да се добавя артикул, който не присъства в съдържанието на документа за изпълнение 
 • дали да може да се надвишава заложеното в документа за изпълнение количество за даден артикул. Както при първоначално изпълнение, така и при редакция на вече изпълнен ред от документа 
 • Контролът може да се залага на ниво „тип документ“. 
 1.  Направени са подобрения при работа с артикулите в документите при пусната функционалност за работа с множество обекти в Мобилен склад. 
 2. Извършени са оптимизации и подобрения, свързани с бързината на действие при извършване на FTP синхронизация в складовите устройства. По-конкретно – при проверка и зареждане на документи за изпълнение в устройството през FTP, както и при отчитане на документи към настолната система през FTP. 
 3. Направени са някои навигационни подобрения при работа с документи в Мобилен Склад. 
 4. Извършени са подобрения при работа с артикулите чрез сканиране на „дълги“ баркодове в документ Инвентаризационен опис. 

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на системата.

 

Още по темата

Нови функционалности в софтуер за бизнеса- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през април

Новите функционалности в нашия софтуер за бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през април месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният софтуер за бизнеса на Дейта плюс: Добавени са нови…

Прочети повече

Нови функционалности в търговски софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през март

Новите функционалности в нашия търговски софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през март месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният търговски софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс: В…

Прочети повече

Нови функционалности в складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през февруари

Новите функционалности в нашия складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през февруари месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният складов софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс: 1.…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: