Нови функционалности януари в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности януари в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад

Улеснете работата си с вови функционалности януари.

В документите:

  1. Вече може да видите общото за целия документ количество в основна мярка за даден артикул. За целта, в документа, отидете на реда на артикула и натиснете клавишна комбинация : Ctrl+Alt+Q.
  2. Ако работите с Дейта плюс 360 ERP S – вeче можете да извиквате трансформации към Данъчни документи с клавиш F6.

При трансформациите добавихме нови функциоаналности януари:

  1. Вече може при трансформиране да се филтрира и по „фискализационен статус на документите“. За целта, натиснете бутона за трансформация, в таб Допълнителни условия – изберете подходящия филтър за Вас в поле „Фискализирани“.
  2. Вече може да задавате период, за който да се визуализират документи за трансформиране.  За целта, натиснете бутона за трансформация, в таб Условия – изберете начална дата.

В Номенклатурите:

  1. Вече може да видите дата и час на изтриване на редове от номенклатурите „Контрагенти“, „Групи контрагенти“, „Артикули и Групи артикули“. За целта, влезте в режим „Преглед на изтритите“ и проследете съответните колони.
  2. За всяко място, при работа с местонамиране,може да определяте „Товароносимост“, „Обем“, „Височина“, „Дължина“ и „Ширина“. За целта влезте в номенклатура „Местонамирания“ и попълнете колоните.

Нови функционалности януари добавихме и в Оперативните справки:

  1. Вече може да извадите справка Складови наличности с имена и опаковки на чужд език – за целта, извикайте справка „Складови наличности“ и изберете език. Не забравяйте, че за да се случи първо трябва да имате въведен поне един език към дадените артикули, както и към опаковките.
  2. В справката Списък документи за трансформиране са добавени колони : входящ номер и дата, статус „фискализиран“

За модулите:

В модул „Изпращане по имейл“:

– вече може да се указва кой Ваш МОЛ автоматично да получава документи по имейл – за целта влезте в номенклатурата на Мол-овете и с/у желания МОЛ, чекнете в колона „Автоматичен имейл“.
– вече може да се указва кой автоматично да получава документа по имейл : като може да се избира между попълнените в конкретния документ „Контрагент от документа“, „Потребител създал документа“, „Потребител последна редакция“,  „МОЛ на обекта“,  „Търговски агент“,: „МОЛ задължения“, „Одобрил документа“, „Приел запитването“, „Изпълнител“,  „Проверил“,  „Отчел“,“Натоварил“, „Разтоварил“, „Шофьор“, „Проверил стоките“,  „Потребител състояние“, „Потребител затваряне“,  „Потребител одобряване“, „Потребител, разрешил плащане“,  „МОЛ на обекта-получател“. Това е въпрос на настройка, затова се свържете с Вашия консултант.

Свържете се с нас, за да направим ъпдейт на системата Ви, за да получите всички нови функционалности към януари 2021.

А ако искате да виждате видео демонстрации на всеки наш продукт, абонирайте се за YouTube канала ни.

 

Още по темата

Нови функционалности в софтуерно решение за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юли

Вижте какво добавихме през юли месец в нашето софтуерно решение за склада – Дейта плюс 360 ERP: В Дейта плюс 360 ERP,  софтуерно решение за склада: Добавена е нова настройка, „Задължителен Срок на годност при Работа с Партиди“, чрез която…

Прочети повече

Нови функционалности в програма за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юни

Новите функционалности правят нашата програма за склада още по-добра. Вижте какво добавихме през юни месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP,  програма за склада: Добавена е…

Прочети повече

Нови функционалности за още по- добра складова програма- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през май

Новите функционалности правят нашата добра складова програма още по-добра. Вижте какво добавихме през април месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP, добра складова програма на Дейта…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: