Нови функционалности за още по- добра складова програма- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през май

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности за още по- добра складова програма- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през май

Новите функционалности правят нашата добра складова програма още по-добра. Вижте какво добавихме през април месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си.

В Дейта плюс 360 ERP, добра складова програма на Дейта плюс:
  1. Добавена е настройка, определяща правата за експорт в Ексел на Оперативните справки. Контролира видимостта на общите суми в кратки справки.
  2. Добавена е възможност за изпращане на документ за изпълнение към складово устройство, когато е с нулева стойност.
В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:
  1. При Зареждане и Пълно зареждане се прави вече проверка и за наличието на незавършени документи. Ако бъдат намерени такива, няма да позволи зареждане. Вместо това ще се появи съобщение „Намерени са {0} неприключени документи. Отчетете документите първо!“.
  2. При Отчитане се прави проверка за незавършени документи и се появява съобщението  „Моля да си приключите {0} неприключени документа!“ Опциите са следните: 
    „Отказ“ – нищо не отчита, отказва отчитането.
    „Виж документите“ – отказва отчитане и отваря екран със справка на неприключени документи.
В Дейта плюс 360 Мобилен склад:
  1. Добавена е нова настройка, определяща избора на „място“ при включена работа с местонамиране – дали винаги ще може да се избира място на ръка или ще се изисква първо сканиране на баркод.

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на този софтуер за управление на бизнеса си, който сте закупили от нас.

 

Още по темата

Нови функционалности в софтуерно решение за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юли

Вижте какво добавихме през юли месец в нашето софтуерно решение за склада – Дейта плюс 360 ERP: В Дейта плюс 360 ERP,  софтуерно решение за склада: Добавена е нова настройка, „Задължителен Срок на годност при Работа с Партиди“, чрез която…

Прочети повече

Нови функционалности в програма за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юни

Новите функционалности правят нашата програма за склада още по-добра. Вижте какво добавихме през юни месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP,  програма за склада: Добавена е…

Прочети повече

Нови функционалности в софтуер за бизнеса- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през април

Новите функционалности в нашия софтуер за бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през април месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният софтуер за бизнеса на Дейта плюс: Добавени са нови…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: