Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за август месец

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за август месец

Нови функционалности август за по-оптимална работа.

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности август са:

  1. За използващите сложна ценова политика добавихме функционалност, която оптимизира и ускорява работата многократно.  Ако непрекъснато добавяте и изтривате, правите промоционална валидност за срок ценови листи, то със сигурност имате останали много непотребни връзки между контрагенти и недействащи ценови листи. С новата функционалност ги изтривате и си осигурявате бързодействие.
  2. Направени са необходимите промени в Дневници за ДДС спрямо последните промени в изискванията на НАП при работа с освободени от ДДС стоки (брашно, хляб) и с намалено на 9 % ДДС.
  3. Добавен е филтър по обекти при експорт на документи към Мобилен склад. Това ще Ви свърши работа ако работите с повече от един обект в ERP, но използвате Мобилен склад само в един тях. Вече има как да кажете на системата да експортира само тези, които следва да бъдат изпълнени в обекта, който се обслужва от Дейта плюс 360 Мобилен склад.

А в лиценз ПРО на Дейта плюс 360 ERP добавихме:

  1. Възможност за работа с повече от един адрес на доставка за клиент
  2. Възможност за избор на адрес за доставка до офис на куриер Еконт. Очаквате скоро и за Спиди.

В Дейта плюс 360 Мобилен търговец, лиценз Стандарт:

  1. Добавихме възможност конкретна заявка на клиент да не бъде изпратена до Дейта плюс 360 ERP автоматично. Това позволява на Търговския агент да я изпрати тогава, когато сметне, че е необходимо, дори това да е в следващ ден, седмица или месец.

Нови функционалности август в Дейта плюс 360 Мобилен Търговец (лиценз Про)

  1. Възможност за въвеждане на допълнителни адреси за доставка на клиент.
  2. Възможност за избор на опция „До поискване“, при което може да изберете адрес на офис на куриер Еконт. Очаквате скоро и за Спиди.
  3. Възможност за избор на адрес за доставка до врата, в случай че клиентът иска доставката да е направена от Еконт. Очаквате скоро и за Спиди.
  4. Възможност за автоматична актуализация на адресите, които Еконт поддържат в системата си.

В момента работим по интеграция между Дейта плюс 360 ERP и системите на Еконт и Спиди с цел създаване на автоматични товарителници към съответния куриер.

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на системата.

Още по темата

Нови функционалности в софтуер за бизнеса- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през април

Новите функционалности в нашия софтуер за бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през април месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният софтуер за бизнеса на Дейта плюс: Добавени са нови…

Прочети повече

Нови функционалности в търговски софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през март

Новите функционалности в нашия търговски софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през март месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният търговски софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс: В…

Прочети повече

Нови функционалности в складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през февруари

Новите функционалности в нашия складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през февруари месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният складов софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс: 1.…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: