Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за август месец

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за август месец

Нови функционалности август за по-оптимална работа.

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности август са:

  1. За използващите сложна ценова политика добавихме функционалност, която оптимизира и ускорява работата многократно.  Ако непрекъснато добавяте и изтривате, правите промоционална валидност за срок ценови листи, то със сигурност имате останали много непотребни връзки между контрагенти и недействащи ценови листи. С новата функционалност ги изтривате и си осигурявате бързодействие.
  2. Направени са необходимите промени в Дневници за ДДС спрямо последните промени в изискванията на НАП при работа с освободени от ДДС стоки (брашно, хляб) и с намалено на 9 % ДДС.
  3. Добавен е филтър по обекти при експорт на документи към Мобилен склад. Това ще Ви свърши работа ако работите с повече от един обект в ERP, но използвате Мобилен склад само в един тях. Вече има как да кажете на системата да експортира само тези, които следва да бъдат изпълнени в обекта, който се обслужва от Дейта плюс 360 Мобилен склад.

А в лиценз ПРО на Дейта плюс 360 ERP добавихме:

  1. Възможност за работа с повече от един адрес на доставка за клиент
  2. Възможност за избор на адрес за доставка до офис на куриер Еконт. Очаквате скоро и за Спиди.

В Дейта плюс 360 Мобилен търговец, лиценз Стандарт:

  1. Добавихме възможност конкретна заявка на клиент да не бъде изпратена до Дейта плюс 360 ERP автоматично. Това позволява на Търговския агент да я изпрати тогава, когато сметне, че е необходимо, дори това да е в следващ ден, седмица или месец.

Нови функционалности август в Дейта плюс 360 Мобилен Търговец (лиценз Про)

  1. Възможност за въвеждане на допълнителни адреси за доставка на клиент.
  2. Възможност за избор на опция „До поискване“, при което може да изберете адрес на офис на куриер Еконт. Очаквате скоро и за Спиди.
  3. Възможност за избор на адрес за доставка до врата, в случай че клиентът иска доставката да е направена от Еконт. Очаквате скоро и за Спиди.
  4. Възможност за автоматична актуализация на адресите, които Еконт поддържат в системата си.

В момента работим по интеграция между Дейта плюс 360 ERP и системите на Еконт и Спиди с цел създаване на автоматични товарителници към съответния куриер.

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на системата.

Още по темата

Нови функционалности в софтуерни продукти за управление на бизнеса Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад

Новите функционалности в нашите софтуерни продукти за управление на бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през декември месец оптимизират още повече процесите Ви. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP, един от…

Прочети повече

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за ноември месец

Нови функционалности ноември за по-оптимална работа. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности ноември са: 1. При актуализация на Складовите наличности с документи Трансфер или Протокол за Компенсация / Трансформация полето за Доставчик ще се наследява. 2. …

Прочети повече

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за октомври месец

Нови функционалности октомври за по-оптимална работа. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности октомври са: В Дейта плюс 360 S може да запишете продажба с отрицателен знак. Добавена  настройка, според която, ако е забранена редакцията на работна…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: