Ясни са окончателните правила за финансиране на ERP системи и складови модули

От днес до 19.12.22 г. ще могат да бъдат подавани документи за безвъзмездно финансиране с от 3 000 лв. до 20 000 лв. на ИКТ проекти.

Ясни са окончателните правила за финансиране на ERP системи и складови модули

От днес, 17.10.22 г. до 19.12.2022 г. можете да подавате документи, за да финансирате софтуера си по Втората процедура от Плана за възстановяване. Това е програмата „BG-RRP-3.005 – Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“. Както вече Ви съобщихме, предвидено е безвъзмездно финансиране на ERP системи и складови модули, както и в онлайн магазини на едро и на дребно. Предвидените суми са от 3 000 лв. до 20 000 лв. без самоучастие.

В окончателните правила за участие в процедурата има промени в критериите за оценка на кандидатите.

Всъщност новите критерии дават шанс на повече компании да се възползват от безвъзмездното финансиране. Пълната информация за условията за кандидатстване може да откриете тук, а критериите за оценяване – тук.

Вече сте се допитали до консултант за финансирането? И сте получили негативен отговор относно допустимостта Ви по тази процедура?

Съветваме Ви сега да поискате повторна оценка. Това е така, тъй като критериите са по-благосклонни в окончателните правила на процедурата.

Все още не сте обмислили сериозно опцията да търсите финансиране на ERP системи и складови модули?

Съветваме Ви да го направите сега. Критериите за оценка на кандидатите са постижими. Сумите, които са определили за различните групи услуги може да се каже, че съответстват на пазара.

Софтуерните услуги, за които може да търсите финансиране, както и процесът, който трябва да извървите са същите, за които вече Ви писахме. В момента обработваме записа от Webinar-a, който проведохме в петък, 14.10.22 г.. Още сега може да видите частта, в която г-жа Халембакова, нашият управител,  дава разяснения относно самата програма в нашия YouTube канал.

По време на Webinar-a тя демонстрира и основните функционалности на  всички продукти на Дейта плюс, които са допустими за финансиране по тази програма. Скоро ще публикуваме най-важното от него. А ако искате да получите целия запис, пишете ни на contact@dataplus-bg.com. С радост ще го споделим.

 

 

 

Още по темата

Какви софтуерни решения можете да финансирате безвъзмездно?

Както вече Ви съобщихме до 19.12.2022 г. българските фирми, които отговарят на критериите за допустимост по програма „„BG-RRP-3.005 – Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“ вземат до 20 000 лв. за…

Прочети повече

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за октомври месец

Нови функционалности октомври за по-оптимална работа. В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP нови функционалности октомври са: В Дейта плюс 360 S може да запишете продажба с отрицателен знак. Добавена  настройка, според която, ако е забранена редакцията на работна…

Прочети повече

Демонстрация на продуктите на Дейта плюс, които могат да бъдат финансирани безвъзмездно по Втората процедура от Плана за възстановяване

Каним Ви на безплатен онлайн семинар демонстрация на продуктите на Дейта плюс във връзка с възможността да получите безвъзмездно финансиране до 20 000 лв. по програма „BG-RRP-3.005 – Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: