Ясни са окончателните правила за финансиране на ERP системи и складови модули

От днес до 19.12.22 г. ще могат да бъдат подавани документи за безвъзмездно финансиране с от 3 000 лв. до 20 000 лв. на ИКТ проекти.

Ясни са окончателните правила за финансиране на ERP системи и складови модули

От днес, 17.10.22 г. до 19.12.2022 г. можете да подавате документи, за да финансирате софтуера си по Втората процедура от Плана за възстановяване. Това е програмата „BG-RRP-3.005 – Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“. Както вече Ви съобщихме, предвидено е безвъзмездно финансиране на ERP системи и складови модули, както и в онлайн магазини на едро и на дребно. Предвидените суми са от 3 000 лв. до 20 000 лв. без самоучастие.

В окончателните правила за участие в процедурата има промени в критериите за оценка на кандидатите.

Всъщност новите критерии дават шанс на повече компании да се възползват от безвъзмездното финансиране. Пълната информация за условията за кандидатстване може да откриете тук, а критериите за оценяване – тук.

Вече сте се допитали до консултант за финансирането? И сте получили негативен отговор относно допустимостта Ви по тази процедура?

Съветваме Ви сега да поискате повторна оценка. Това е така, тъй като критериите са по-благосклонни в окончателните правила на процедурата.

Все още не сте обмислили сериозно опцията да търсите финансиране на ERP системи и складови модули?

Съветваме Ви да го направите сега. Критериите за оценка на кандидатите са постижими. Сумите, които са определили за различните групи услуги може да се каже, че съответстват на пазара.

Софтуерните услуги, за които може да търсите финансиране, както и процесът, който трябва да извървите са същите, за които вече Ви писахме. В момента обработваме записа от Webinar-a, който проведохме в петък, 14.10.22 г.. Още сега може да видите частта, в която г-жа Халембакова, нашият управител,  дава разяснения относно самата програма в нашия YouTube канал.

По време на Webinar-a тя демонстрира и основните функционалности на  всички продукти на Дейта плюс, които са допустими за финансиране по тази програма. Скоро ще публикуваме най-важното от него. А ако искате да получите целия запис, пишете ни на contact@dataplus-bg.com. С радост ще го споделим.

 

 

 

Още по темата

Нови функционалности в складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през февруари

Новите функционалности в нашия складов софтуер – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през февруари месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният складов софтуер за управление на бизнеса на Дейта плюс: 1.…

Прочети повече

1500 одобрени и 5000 резерви по Втората процедура от Плана за възстановяване

Вчера вечерта, 22.2.2023 г., бяха публикувани кои са одобрени по Втората процедура.  „BG-RRP-3.005 – Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“. 1500 са фирмите, които отговарят на условията на програмата. На тях…

Прочети повече

Промяна в срока за приемане на еврото на България

Днес, 17.2.23 г.,  официално беше съобщено, че България отлага датата на приемане на еврото. По план трябваше страната ни да се присъедини към еврозоната на 1.01.2024 г. За целта обаче трябваше да сме изпълнили редица условия. България изостава с приемането…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: