Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за октомври месец

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за октомври месец

Нови функционалности октомври месец може да получите при смяна на версията, за да автоматизирате още редица процеси.

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro:

 • Нова опция за добавяне на отстъпка на ред в документ
  Вече е възможно да се попълни процент отстъпка директно в поле „ТО“ на реда на артикула в документа, като този процент ще се добави със събиране към всички предефинирани ценови условия за този контрагент и артикул.
 • Възможност за работа с разфасовки и характеристики на артикула като цвят, размер и др.:
  Ако продавате дрехи или обувки, вече няма нужда да имате отделни артикулни кодове за всеки размер или цвят, за да следите складовата наличност по отделно. Направихме опция за дефиниране на различни характеристики на артикула и възможност да се следят складови наличности по всяка от тях. Функционалността може да се използва и в случаите, в които се доставят и продават течности в различни разфасовки – например доставяте олиото в литри, но го продавате в разфасока от 0,500 мл., 1 л. и 3 л.
 • Осъществихме още една връзка с външна система, а именно с АРФА СОФТ
 • В справка „Произведена продукция“ е добавен тотал на Колона “Кол-во по рецепта”.
 • Вече може да работите със системата Дейта плюс 360 и в облака благодарение на колоборацията с колегите ни от КластерДесктоп.Вижте повече тук.

В Дейта плюс 360 Мобилен търговец добавихме нови фунцкионалности през октомври:

 • Справка за постигнати търговски цели за предишен месец:
  Добавена е възможност за преглед на резултатите на търговски агент по отношение на поставените му таргети за предишен месец Функционалността е достъпна за клиентите, които са закупили модул Таргети.
 • Подобрена схема за печат на документи при работа с партида

А в Дейта плюс 360 Мобилен склад добавихме:

 • Добавена е възможност за проверка на документи:
  Възможно чрез устройството да се проверява заготвената стока дали отговаря на документа, с който е придружена стоката. Очаквайте този месец обучително видео по темата.

Свържете се с нас, за да направим ъпдейт на системата Ви, за да получите всичко ново направено до момента. А ако искате да виждате видео демонстрации на всеки наш продукт, абонирайте се за YouTube канала ни.

 

Още по темата

Нови функционалности в софтуерно решение за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юли

Вижте какво добавихме през юли месец в нашето софтуерно решение за склада – Дейта плюс 360 ERP: В Дейта плюс 360 ERP,  софтуерно решение за склада: Добавена е нова настройка, „Задължителен Срок на годност при Работа с Партиди“, чрез която…

Прочети повече

Нови функционалности в програма за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юни

Новите функционалности правят нашата програма за склада още по-добра. Вижте какво добавихме през юни месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP,  програма за склада: Добавена е…

Прочети повече

Нови функционалности за още по- добра складова програма- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през май

Новите функционалности правят нашата добра складова програма още по-добра. Вижте какво добавихме през април месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP, добра складова програма на Дейта…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: