Нови функционалности в програма за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юни

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в програма за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юни

Новите функционалности правят нашата програма за склада още по-добра. Вижте какво добавихме през юни месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си.

В Дейта плюс 360 ERP,  програма за склада:
 1. Добавена е настройка, която да контролира кога да се изчисляват на таргетите. Веднага след запис на документ или само след процес Аварийно преизчисляване.
 2. Преработена е функцията за изчисляване на Последна Цена на Доставка с включени Допълнителни разходи с цел гарантиране на верността на данните при редакция и изтриване.
 3. Добавена е нова настройка, с която да се указва колко дена назад да се пази архив с документите на мобилните устройства.
 4. Добавени са нови възможни стойности за настройката „Забрана за експорт към Excel“. Може да се забрани:
  само при номенклатури и документи;
  да се забрани само при Оперативни справки;
  да се забрани изцяло и в номенклатури, и в документи, и в справки.
 5. Добавена е възможност за за автоматично попълване на ЛОТ. Поведението е заложено, както при запис на документ, така и при Аварийно преизчисляване.
В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:
 1. Направена е защита, която забранява разпечатването на незавършен документ и в Дейта плюс 360 Мобилен търговец S.
В Дейта плюс 360 Мобилен склад:
 1. Добавена е настройка, която да определя в какъв ред да се показват редовете от документа за изпълнение. Възможностите са по номер на ред, възходящо или по код на място, възходящо.
 2. В екран за Избор на местонамиране подредбата вече ще е по код на място, възходящо.
 3. В списъка с редове за изпълнение под име на артикула се вижда и мястото му.
 4. В екран За изпълнение, при сканиране на артикула, ако мястото, на което е намерен е само едно, директно ще се попълни го попълни в поле Местонамиране. Ако от артикула има на повече от едно място, ще се покажат всички те, за да може да се избере конкретно.

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на този софтуер за управление на бизнеса си, който сте закупили от нас.

 

Още по темата

Нови функционалности в софтуерно решение за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юли

Вижте какво добавихме през юли месец в нашето софтуерно решение за склада – Дейта плюс 360 ERP: В Дейта плюс 360 ERP,  софтуерно решение за склада: Добавена е нова настройка, „Задължителен Срок на годност при Работа с Партиди“, чрез която…

Прочети повече

Нови функционалности за още по- добра складова програма- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през май

Новите функционалности правят нашата добра складова програма още по-добра. Вижте какво добавихме през април месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP, добра складова програма на Дейта…

Прочети повече

Нови функционалности в софтуер за бизнеса- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през април

Новите функционалности в нашия софтуер за бизнеса – Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, които добавихме през април месец оптимизират процесите Ви. В Дейта плюс 360 ERP, основният софтуер за бизнеса на Дейта плюс: Добавени са нови…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: