Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за юни месец

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за юни месец

Нови функционалности юни дават още по-големи предимства на използващите продуктите.

Нови функционалности юни в основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP:

 1. В оперативна справка Складови наличности са добавени нови визуални колони, „Продадени количество“, „Оборот продажби“, „Получени количество“, „Получени стойност“ и „Получени средна цена“, като от тях колоните „Получени стойност“ и „Получени средна цена“ ще бъдат видими, само ако според настройките се виждат средните цени.
 2. Въведени са нови клавишни комбинации в документ, чрез които да бъде извикана справка „Списък документи“ със заложени автоматично филтър за избрания в реда артикул:
  Изберете артикул в складов документ артикул. Натистнете клавишна комбинация Ctrl + F11 ще видите всички ДОСТАВКИ СТОКОВИ РАЗПИСКИ, в които присъства.
  Изберете артикул в складов документ артикул. Натистнете клавишна комбинация Ctrl +ALT+ F10 ще видите всички ЗАЯВКИ ЗА ДОСТАВКИ, в които присъства.
  Изберете артикул в складов документ артикул. Натистнете клавишна комбинация ALT + F11 ще видите всички ПРОДАЖБИ НА ЕДРО, в които присъства.

Нови функционалности в модул „Нотификации“:

 1. Добавен е бутон QR код. Целта е в склада да може с Дейта плюс 360 Мобилен склад да се сканира QR кода директно от нотификацията. Така документът ще се отвори за изпълнение на мобилния терминал.
 2. Разместени са колони, за по-голямо удобство.
 3. Добавени са колони за „Сума на документа“, „Дата за доставка“, „Дата за изпълнение“ и „Час за изпълнение към нотификациите“, „Маршрут“,“Търговски агент“, „Шофьор“.

А в Дейта плюс 360 Мобилен търговец:

Нови функционалности юни месец във Мобилен търговец няма готови.

Но усилено работим по възможност за добавяне на повече от един адрес за доставка към клиент, както и за избор на доставка до офис на куриер (Еконт/Спиди) .

Нови функционалности юни в Дейта плюс 360 Мобилен склад добавихме:

1. В екран Изпълнение количества по партиди за всеки ред преди номера на мястото ще се изписва „Място“.

2. В екран Изпълнение количество ще се подава по подразбиране местонамиране. Ако не намери дефинирано място за конкретния артикул в обекта на документа, ще се търси място в друг обект.

3. Вече ще може да се работи с баркодсхеми и за повече от една опаковки.

4. При връщане в документ за изпълнение, ще пита за потвърждение на „МОЛ“.

5. В Заявка за трансфер се виждат и обектът Получател, и обектът Доставчик.Обектът „Получател“ е оцветен в син цвят.

Ако искате да следите какви нови функционалности разработваме, абонирайте се за нашия YouTube канал.

Свържете се с Вашия обслужващ консултант, за да направите ъпдейт на системата.

Още по темата

Нови функционалности в софтуерно решение за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юли

Вижте какво добавихме през юли месец в нашето софтуерно решение за склада – Дейта плюс 360 ERP: В Дейта плюс 360 ERP,  софтуерно решение за склада: Добавена е нова настройка, „Задължителен Срок на годност при Работа с Партиди“, чрез която…

Прочети повече

Нови функционалности в програма за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юни

Новите функционалности правят нашата програма за склада още по-добра. Вижте какво добавихме през юни месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP,  програма за склада: Добавена е…

Прочети повече

Нови функционалности за още по- добра складова програма- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през май

Новите функционалности правят нашата добра складова програма още по-добра. Вижте какво добавихме през април месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP, добра складова програма на Дейта…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: