Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за август месец

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Нови функционалности в Дейта плюс 360 ERP , както и в Мобилен Търговец, и в Мобилен Склад за август месец

Нови функционалности август месец може да получите, сменяйки версията си, за да вършите работата си още по-бързо и лесно.

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro:

  1. Създадохме ново приложение, чрез което можете бързо да експортирате данните от справките си в Ексел. Там може да ги обработвате допълнително. А ако искате да виждате справките си директно обработени, обадете ни се, за да Ви демонстрираме новия ни модул “ Дейта плюс Аналитикс“.
  2. Оптимизирахме старата справка „Промоции“ и на нейна база разработихме нова.
  3. В справките „Картон контрагенти“ и  „Картон контрагенти – покрити документи добавихме колони „Вх.номер“ и „Вх.дата“ , в които се записват входящият номер и входящата дата от документите за доставка.
  4. В справка „Картон артикули“ добавихме колони „Потребител последна промяна /антетка/“, „Дата/Час на последна промяна /антетка/“, „Потребител промяна /съдърж. док./“ и „Дата/Час на промяна /съдърж. док./.“
  5. В справка “ Складови наличности“ добавихме колони „Партньор – годност“ , „Мин.срок на годност“ и „Бр.“

В Дейта плюс 360 Мобилен търговец добавихме нови фукционалности август:

1. Създадохме ново отделно приложение за автоматична синхронизация с настолната система Дейта плюс 360 ERP. Това позволява на един и същ компютър да има стартирана настолната система и това приложение, което дава възможно за автоматично зареждане и отчитане на мобилното приложение на предварително  определен равен интервал от време.

През този месец започнахме разработването на възможността да се въвеждат пътни листове. Те ще се въвеждав в Дейта плюс 360 Мобилен Търговец  и ще се синхронизират с настолната система. Така ще изпълните законовите разпоредби. А при комбиниране с модул „Транспорт“ в Дейта плюс 360 ERP ще следите обслужването на автопарка.

Свържете се с нас, за да направим ъпдейт на системата Ви, за да получите всичко ново направено до момента. А ако искате да виждате видео демонстрации на всеки наш продукт, абонирайте се за YouTube канала ни.

Още по темата

Нови функционалности в софтуерно решение за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юли

Вижте какво добавихме през юли месец в нашето софтуерно решение за склада – Дейта плюс 360 ERP: В Дейта плюс 360 ERP,  софтуерно решение за склада: Добавена е нова настройка, „Задължителен Срок на годност при Работа с Партиди“, чрез която…

Прочети повече

Нови функционалности в програма за склада- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през юни

Новите функционалности правят нашата програма за склада още по-добра. Вижте какво добавихме през юни месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP,  програма за склада: Добавена е…

Прочети повече

Нови функционалности за още по- добра складова програма- Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад през май

Новите функционалности правят нашата добра складова програма още по-добра. Вижте какво добавихме през април месец в Дейта плюс 360 ERP, Мобилен Търговец, и Мобилен Склад, за да оптимизирате процесите си. В Дейта плюс 360 ERP, добра складова програма на Дейта…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: