Какво ново добавихме през март в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro?

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Какво ново добавихме през март в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro:

  1. В документ за доставка може да виждате общото количество артикули за целия документ за доставка.
  2. Ако един Ваш клиент се посещава от повече от един Ваш търговски агент дори и да използвате последователно трансформиране на документи, вече имате възможност според настройка на клиента и на самата трансформация, автоматично да се прави от няколко отделни документа за клиента, един общ. Пример: Имате търговски агент, който посещава клиента Х и взима заявки само за определена група стоки и имате втори търговски агент, който посещава същия клиетн Х, но взима заявки за друга група стоки. Операторите в офиса обработват последователно всички документи и така клиентът клиентът Х ще получи 2 отделни стоки разписки и 2 отделни фактури. Или операторът ще трябва да внимава да не включи в последователната трансформация документите на клиента Х и отделно да влезе и обработи документите, за да ги обобщи.  Ако се настрои според новата функционалност за клиента Х, операторите в офиса ще обработат последователно документите на всички клиенти, а програмата сама автоматично ще направи от всички заявки на клиент Х – една обща стокова разписка или пък от всички стокови разписки на клиент Х – една обща фактура. 
  3. Ако използвате Обобщена справка за заявка Трансфер или Доставка, в справката ще се появят редове за всички избрани артикули, за които има наличност в склада, независимо дали са били продавани или не в избрания период.

В рубриката “Знате ли как” този месец, ще Ви покажем именно как се правят подобни обобщени справки за заявки.

В модул “Известяване на потребител в системата и/или по имейл” – вижте тук повече информация как да изпращате съобшение до друг потребител в системата.

  1. Ако използвате този модул, вече може да избирате повече един потребителя, към които да бъде пратено дадено съобщение едновременно.
  2.  Търговските Ви агенти могат да получават имейл, че даден тяхен документ е приет за обработка в системата.

В модул “Таргети”:

Истината е, че от февруари насам, когато добавихме новия вид цели за т.н. нумерична дистрибуция (брой различни клиенти или борй различни продадени артикули), не сме добавяли нови функционалности в този модул. Но пък направихме подробна видео демонстрация за дефинирането им. Вижте видеото, в което демонстрираме подробно възможностите с конкретни примери.

Още по темата

Какво ново добавихме през септември в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro: Оптимизирахме процеса по отчитане и зареждане на мобилните устройства в настолната система, което ускори процеса. Направихме оптимизация на процеса по трансформиране на документи, което води до ускорена обработка на…

Прочети повече

Какво ново добавихме през август в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro: Създадохме ново приложение, чрез което можете бързо да експортирате данните от справките си в Ексел, където може да ги обработвате допълнително. А ако искате да виждате справките си директно…

Прочети повече

Какво ново добавихме през юли в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro: Добавена е настройка, според която на конкретен потребител може да бъде забранена възможността да експортира информация от системата в Excel. Вече може да бъде забранено на конкретен потребител да…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: