Поддръжка на софтуер през почивните дни на май месец

Нашите консултанти дават дежурства в събота и през официалните празници, за да осигурят софтуерна поддръжка при нужда на гаранционните и абонаментните ни клиенти.

Поддръжка на софтуер през почивните дни на май месец

През месец май отново има много официални неработни дни – 1-ви, 8-и, 24-ти май са все почивни дни. Но нуждата от поддръжка на софтуер може да се появи по всяко време.

Затова отново сме осигурили дежурни консултанти, които осигуряват поддръжка на софтуер.

Наясно сме , че голяма част от бизнесите не спират работа. Затова винаги осигуряваме поне един консултант, който да е на линия за всички неотложни софтуерни казуси на гаранционните и абонаментните ни клиенти. Ето и кой ще отговаря за навременната софтуерна поддръжка през почивните дни на месец май:

29.04.2023 г. – Десислава Петкова – 0885/ 968 092

1.05.2023 г. – Живка Иванова – 0886/000 392

6.05.2023 г.  – Рики Дойкова – 0886/000 397

8.05.2023 г. – Андрей Саракинов – 0886/000 395

24.05.2023 г. – Живка Иванова – 0886/000 392

Всеки ден обновяваме сайта си, така че на началната страница да имате директен достъп до телефоните за контакт на дежурните консултанти. Можете да ги намерите и на страницата ни Контакт.

Ако искате да получавате още по-лесно информация, свързана с нашите продукти и тяхната софтуерна поддръжка, последвайте нашата Facebook страница.

Не забравяйте да последвате и YouTube канала ни, за да виждате най-новите обучителни видеа, които подготвяме за Вас.

 

Още по темата

Кои версии на софтуерите за управление на продажбите остават в списъка на НАП и след юли 2023 г.?

В началото на 2020 г. бяха направени промени в Закона за ДДС, с които работата СУПТО  от задължителна се превърна в доброволна. Освен това бяха добавени и нови изисквания към функционалностите на т.н. софтуер за управление на продажбите. Оттук следваше…

Прочети повече

Победителите в конкурса Дигитални новатори в образованието получиха своите награди днес.

Днес бяха раздадени наградите на победители в конкурса „Дигитални новатори в образованието“, организиран от БАИТ. Те са 14 на брой: Категория Технологични иновации 1. Инж. Христо Ковачев, старши учител по теоретично обучение, ПГМЕТТ „Христо Ботев”, гр. Шумен 2. Людмила Борисова,…

Прочети повече

Софтуерна поддръжка по Великден

За всички гаранционни и абонаментни клиенти, за които дните около Великден са повече работни, отколкото почивни, сме осигурили дежурни консултанти, които да осигурят софтуерна поддръжка при необходимост. Както винаги те ще бъдат на линия за Вашите неотложни казуси! График на…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: