Абонаментна поддръжка на софтуер ’24

От днес 1.11.2023 г. до 31.12.2023 г. клиентите на Дейта плюс могат да подновят годишния си абонамент.

Абонаментна поддръжка на софтуер ’24

Екипът на Дейта плюс продължава да осигурява абонаментна поддръжка на софтуер на всички клиенти, които работят със софтуерните й продукти.

Накратко нашата абонаментна поддръжка на софтуер включва:

  • Достъп до личен консултант в работни дни от 8.30 до 17.30;
  • Достъп до дежурен консултант в работни дни от 8.30 до 17.30;
  • Достъп до дежурен консултант в събота и официални празници от 8.30 до 17.30;
  • Ангажимент за къс срок на реакция (24 часа при възпрепятстващи работата софтуерни проблеми; 42 часа при затрудняващи работата софтуерни проблеми) при възникнали софтуерни проблеми.
  • Преференциални цени за обслужване от консултантите в работни дни;
  • Безплатни нови версии с включени нови функционалности и подобрения;
  • Преференциални цени за допълнителни модули и лицензи.

Очакваме Вашите заявки за абонамент за 2024-та година тук от днес, 1.11.2023 г. до 31.12.2023 г.

Имате нужда от по-подробна информация? Ето какво конкретно ще получите като абонаментен клиент:

 ПОДДРЪЖКА 

Може да разчитате на нашата консултантска помощ в максимално кратък срок. По телефона, на място във Ваш офис или в наш офис. В работното ни време от 8,30 до 17,30 при по-добри условия. 

Имате на разположение личен консултант, който е наясно с начина Ви на работа и би могъл максимално бързо да вникне в казусите Ви.  

При консултация по телефона или дистанционна поддръжка, Вие като наш Абонаментен клиент ще бъдете таксувани на всеки започнати 20 минути, а не всеки започнат час. 

В случай, че Вашият консултант е зает, при спешни и неотложни проблеми, имате достъп до дежурен консултант всеки ден от седмицата в работно време от 8,30 до 17,30.  

При спешни и неотложни проблеми, получавате консултантска помощ дори в събота от дежурен консултант в часовете от 8,30 до 17,30 . 

НОВИ ВЕРСИИ 

Имате възможност да получите безплатни допълнителни  стандартни функционалности, разработени през абонаментната година единствено като отделите време и ресурси за ъпдейт на програмните ни продукти. 

 Имате право на нови безплатни версии за фиксиране на програмни грешки както и безплатна консултантска помощ за разрешаване на казуси от такова естество.  

Имате право да заявите желание за разработка на допълнителна функционалност на програмните ни продукти чрез допълнителни споразумения.   

НОВИ ПРОДУКТИ на преференциални цени 

Като абонаментен клиент ще можете да получите разработените модули за Продажби (Дейта плюс 360 N18 или Дейта плюс 360 S)  на специална цена.  

Може да получите и допълнително разработени модули на преференциални цени, например:  

Ако платите абонамента през ноември, може да получите модул „Изпращане на документи директно от системата по имейл до контрагент“ със 100 % отстъпка, а  ако платите през декември – с 50 % отстъпка. 

При необходимост от повече информация, свържете се с нашия офис администратор на телефон 0886 455 455 или с Вашия обслужващ консултант.

Още по темата

„Ежедневен архив на ERP базата – Вашата гаранция за сигурност и производителност“

В епохата, в която кибератаките стават все по-чести, защитата на вашата ERP база данни става неотложна необходимост. Все още много организации пренебрегват ежедневното архивиране на своите данни, излагайки се на потенциални загуби, временни прекъсвания и невъзможност за възстановяване. В тази…

Прочети повече

Електронни фактури – законни ли са?

Краткият отговор е “да”.  На първо място нека кажем, че това, че изпращате фактури по електронен път, не означава непременно, че изпращате електронни фактури. В тази статия ще се спрем именно върху това какво означава електронна фактура и кое я…

Прочети повече

“ Tips&Tricks“ или иначе казано „Полезни съвети“ на живо на 4.12.2023 г.

Един от бонусите, които абонаментните и гаранционните клиенти на Дейта плюс имат е възможността да получават безплатни нови функционалности. За това какво ново сме добавили Ви информираме в началото на всеки месец чрез традиционните ни бюлетини. Това обаче се оказва…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: