Какво ново в последните версии на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro?

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Какво ново в последните версии на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro?

В документите:

  1. Вече може да видите общото за целия документ количество в основна мярка за даден артикул – за целта, в документа, отидете на реда на артикула и натиснете клавишна комбинация : Ctrl+Alt+Q.
  2. Ако работите с Дейта плюс 360 ERP S – вeче можете да извиквате трансформации към Данъчни документи с клавиш F6.

При трансформациите:

  1. Вече може при трансформиране да се филтрира и по “фискализационен статус на документите” – за целта, натиснете бутона за трансформация, в таб Допълнителни условия – изберете подходящия филтър за Вас в поле “Фискализирани”.
  2. Вече може да задавате период, за който да се визуализират документи за трансформиране – за целта, натиснете бутона за трансформация, в таб Условия – изберете начална дата.

В Номенклатурите:

  1. Вече може да видите дата и час на изтриване на редове от номенклатурите “Контрагенти”, “Групи контрагенти”, “Артикули и Групи артикули” – за целта, влезте в режим “Преглед на изтритите” и проследете съответните колони.
  2. За всяко място, при работа с местонамиране,може да определяте “Товароносимост”, “Обем”, “Височина”, “Дължина” и “Ширина” – за целта влезте в номенклатура “Местонамирания” и попълнете колоните.

В Оперативните справки:

  1. Вече може да извадите справка Складови наличности с имена и опаковки на чужд език – за целта, извикайте справка “Складови наличности” и изберете език. Не забравяйте, че за да се случи първо трябва да имате въведен поне един език към дадените артикули, както и към опаковките.
  2. В справката Списък документи за трансформиране са добавени колони : входящ номер и дата, статус “фискализиран”

За модулите:

В модул “Изпращане по имейл”
– вече може да се указва кой Ваш МОЛ автоматично да получава документи по имейл – за целта влезте в номенклатурата на Мол-овете и с/у желания МОЛ, чекнете в колона “Автоматичен имейл”.
– вече може да се указва кой автоматично да получава документа по имейл : като може да се избира между попълнените в конкретния документ “Контрагент от документа”, “Потребител създал документа”, “Потребител последна редакция”,  “МОЛ на обекта”,  “Търговски агент”,: “МОЛ задължения”, “Одобрил документа”, “Приел запитването”, “Изпълнител”,  “Проверил”,  “Отчел”,”Натоварил”, “Разтоварил”, “Шофьор”, “Проверил стоките”,  “Потребител състояние”, “Потребител затваряне”,  “Потребител одобряване”, “Потребител, разрешил плащане”,  “МОЛ на обекта-получател”. Това е въпрос на настройка, затова се свържете с Вашия консултант.

 

 

 

Още по темата

Какво ново добавихме през февруари в Дейта плюс 360 ERP и Мобилен Търговец, както и Търговец WinPro?

Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro: При трансформация на документи за продажба в документ “Товарителница”, вече могат да бъдат избирани документи от повече от един маршрути. За модулите: В модул “Таргети”  е добавена  функционалност за изчисление на таргети за…

Прочети повече

Нови функционалности в МОБИЛЕН ТЪРГОВЕЦ на Дейта плюс

Ако направите ъпдейт с най-новата версия на Мобилен Търговец: Ако работите на ЕxVan, вече може:     да сканирате баркод, чрез който автоматично да се запише в документа конкретното количество и партида;     да бъде въведена заявка в приложението Мобилен търговец, която веднага…

Прочети повече

Нови функционалности в настолната система на Дейта плюс за месец септември

Чрез ъпдейт с най-новата версия може да: виждате сумата с ДДС и без ДДС в протоколите за брак, липса и фира; указвате височина, широчина и дължина на артикулите и на опаковките им; в един документ да имате едновременно стоки с…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: