Какво ново добавихме през октомври в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Какво ново добавихме през октомври в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro:

 • Нова опция за добавяне на отстъпка на ред в документ
  Вече е възможно да се попълни процент отстъпка директно в поле „ТО“ на реда на артикула в документа, като този процент ще се добави със събиране към всички предефинирани ценови условия за този контрагент и артикул.
 • Възможност за работа с разфасовки и характеристики на артикула като цвят, размер и др.:
  Ако продавате дрехи или обувки, вече няма нужда да имате отделни артикулни кодове за всеки размер или цвят, за да следите складовата наличност по отделно. Направихме опция за дефиниране на различни характеристики на артикула и възможност да се следят складови наличности по всяка от тях. Функционалността може да се използва и в случаите, в които се доставят и продават течности в различни разфасовки – например доставяте олиото в литри, но го продавате в разфасока от 0,500 мл., 1 л. и 3 л.
 • Осъществихме още една връзка с външна система, а именно с АРФА СОФТ
 • В справка „Произведена продукция“ е добавен тотал на Колона “Кол-во по рецепта”.
 • Вече може да работите със системата Дейта плюс 360 и в облака благодарение на колоборацията с колегите ни от КластерДесктоп.Вижте повече тук.

В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:

 • Справка за постигнати търговски цели за предишен месец:
  Добавена е възможност за преглед на резултатите на търговски агент по отношение на поставените му таргети за предишен месец Функционалността е достъпна за клиентите, които са закупили модул Таргети.
 • Подобрена схема за печат на документи при работа с партида

В Дейта плюс 360 Мобилен склад:

 • Добавена е възможност за проверка на документи:
  Възможно чрез устройството да се проверява заготвената стока дали отговаря на документа, с който е придружена стоката. Очаквайте този месец обучително видео по темата.

 

 

Още по темата

Какво ново добавихме през ноември в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro: Възможност за опис на копюри след всеки приходен ордер Бутони за бърз достъп до документи – създадахме бутони, чрез които да достъпвате документите без да е необходимо да влизате…

Прочети повече

Какво ново добавихме през септември в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro: Оптимизирахме процеса по отчитане и зареждане на мобилните устройства в настолната система, което ускори процеса. Направихме оптимизация на процеса по трансформиране на документи, което води до ускорена обработка на…

Прочети повече

Какво ново добавихме през август в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro: Създадохме ново приложение, чрез което можете бързо да експортирате данните от справките си в Ексел, където може да ги обработвате допълнително. А ако искате да виждате справките си директно…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: