Какво ново добавихме през август в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

Абонаментните ни и гаранционни клиенти могат по всяко време да получават нова версия с посочените тук, а и не само, нови функционалности.

Какво ново добавихме през август в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro:

  1. Създадохме ново приложение, чрез което можете бързо да експортирате данните от справките си в Ексел, където може да ги обработвате допълнително. А ако искате да виждате справките си директно обработени, обадете ни се, за да Ви демонстрираме новия ни модул ” Дейта плюс Аналитикс”.
  2. Оптимизирахме старата справка “Промоции” и на нейна база разработихме нова.
  3. В справките “Картон контрагенти” и  “Картон контрагенти – покрити документи добавихме колони “Вх.номер” и “Вх.дата” , в които се записват входящият номер и входящата дата от документите за доставка.
  4. В справка “Картон артикули” добавихме колони “Потребител последна промяна /антетка/”, “Дата/Час на последна промяна /антетка/”, “Потребител промяна /съдърж. док./” и “Дата/Час на промяна /съдърж. док./.”
  5. В справка ” Складови наличности” добавихме колони “Партньор – годност” , “Мин.срок на годност” и “Бр.”

В Дейта плюс 360 Мобилен търговец:

1. Създадохме ново отделно приложение за автоматична синхронизация с настолната система Дейта плюс 360 ERP. Това позволява на един и същ компютър да има стартирана настолната система и това приложение, което дава възможно за автоматично зареждане и отчитане на мобилното приложение на предварително  определен равен интервал от време.

През този месец започнахме разработването на възможността да се въвеждат пътни листове в Дейта плюс 360 Мобилен Търговец, които да се синхронизират с настолната система. Това дава възможност за изпълнение на законовите разпоредби, а при комбиниране с модул “Транспорт” в Дейта плюс 360 ERP, и за следене на обслужването на автопарка.

 

Още по темата

Какво ново добавихме през юли в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro: Добавена е настройка, според която на конкретен потребител може да бъде забранена възможността да експортира информация от системата в Excel. Вече може да бъде забранено на конкретен потребител да…

Прочети повече

Какво ново добавихме през юни в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro: Създадохме нов вид документ – Протокол за прихващане, който да не влияе върху задълженията. Добавихме нова функционалност за автоматично фактуриране на месечна база. Може да се използва при фирми,…

Прочети повече

Какво ново добавихме през май в Дейта плюс 360 ERP , както и в Търговец WinPro и Мобилен Търговец?

В основните лицензи на Дейта плюс 360 ERP и Търговец WinPro: Нов метод за създаване, управление и поддръжка на маршрутите на Търговските Агенти –   вече е възможно да създавате “маршрути” спрямо следващата дата за посещение. Вие определяте клиентите на какъв…

Прочети повече

За повече информация,
моля свържете се с нас на: